Eresin Müberra Eresin, yeniden Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanlığı’na seçildi.

Türkiye’de turizm sektörünün en köklü ve en büyük temsilcilerinden TÜROB’un 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çırağan Palace Kempinski İstanbul Hotel’de yapıldı.
Genel Kurula Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ile çok sayıda TÜROB üyeleri katıldı. Genel Kurul da yapılan oylama sonucunda TÜROB’un yeni Yönetim Kurulu da belli oldu.


Müberra Eresin yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilirken; Hediye Güral Gür, Taner Yallagöz ve Temel Aygün Başkan Yardımcısı oldu. İsmail Taşdemir de profesyonel Genel Sekreterlik görevine devam edeceği açıklandı.
TÜROB Yönetim Kurulu:

Müberra Eresin (Başkan), Hediye Güral Gür (Başkan Yardımcısı), Taner Yallagöz (Başkan Yardımcısı), Temel Aygün (Başkan Yardımcısı), Levent Erdoğan (Sayman), Kasım Zoto (Koordinatör), İsmail Taşdemir (Genel Sekreter), Ayhan Hacibektaşoğlu, Ayhan Hüzmeli, Banu Dedeman, Göksenin Kürkçü, Murat Tomruk, Mustafa Topaloğlu, Nuri Kalyoncu, Orkun Petekçi ve Ziya Cihan.


