Singapore Airlines ve Scoot, 25/26 döneminde küresel hava yolculuğuna olan güçlü talebin etkisiyle yıllık bazda yüzde 7,7 artışla 42,4 milyon yolcu taşıdı. Bunun yanısıra grup, 2025/26 mali yılı döneminde yıllık bazda 982 milyon dolar artışla rekor seviyede 20.522 milyar dolar gelir elde etti.
Kargo taşımacılığı gelirleri, büyük ölçüde getirilerdeki yüzde 3,6’lık düşüş nedeniyle 45 milyon dolar azalarak 2.167 milyar dolara geriledi. Kargo doluluk oranı ise, kargo yüklerinin yüzde 1,7 artarak kapasitedeki yüzde 1,4’lük artışı aşması ile 0,2 puan yükselerek yüzde 56,3 oldu. Grubun 2025/26 mali yılının ikinci yarısındaki faaliyet kârı, yıllık bazda 658 milyon dolar artarak 1.572 milyar dolara yükseldi ve böylece rekor seviyedeki ikinci yarı performansı kaydedildi. Bu sonuç, 804 milyon dolar artışla 10.847 milyar dolara ulaşan rekor ikinci yarı gelirleriyle desteklendi. Yolcu taşımacılığı gelirlerindeki 699 milyon dolarlık artış; daha güçlü getiriler ve artan yolcu trafiğinden kaynaklandı. Yolcu doluluk oranı ise 0,8 puan yükselerek yüzde 87,6’ya ulaştı.
31 Mart 2026 itibarıyla Grubun operasyonel filosu, ortalama yaşı 7 yıl 9 ay olan toplam 218 yolcu ve kargo uçağından oluşuyordu. Singapore Airlines, 148 yolcu uçağı ve yedi kargo uçağı işletirken, Scoot ise 63 yolcu uçağıyla faaliyet gösterdi. Çeyrek dönem içerisinde Grup, bir adet Boeing 787-9, bir adet Boeing 787-10 ve bir adet Boeing 737-8 teslim aldı. Mayıs 2026’da Scoot, beş adet Airbus A320neo uçağı için kesin sipariş verdiğini ve ilave altı uçak için opsiyonlarını kullandığını açıkladı. Bu 11 uçakla birlikte Grubun 7 Mayıs 2026 itibarıyla siparişteki toplam uçak sayısı 65’e ulaştı.
31 Mart 2026 itibarıyla Grup’un yolcu ağı, 35 ülke ve bölgede toplam 134 destinasyonu kapsıyordu. Singapore Airlines 77 destinasyona hizmet verirken, Scoot 82 destinasyona uçuş gerçekleştirdi. Bu destinasyonların 57’si yalnızca Scoot tarafından işletilerek Grubun ağ kapsamını genişletti ve yeni pazarlardaki büyümeyi destekledi. Grubun kargo ağı ise 36 ülke ve bölgede toplam 137 destinasyona ulaştı.
Scoot, Ocak 2026’da Asya ağını Chiang Rai (Tayland) ve Palembang (Endonezya) destinasyonlarına, Singapore Changi Havalimanı çıkışlı yeni direkt uçuşlarla genişletti. Şirket ayrıca Şubat ve Mart 2026’da sırasıyla Medan ve Tokyo Haneda Havalimanı seferlerine başladı. Mayıs ve Haziran 2026’da Scoot, Singapur’dan Belitung’a haftada iki, Pontianak’a ise haftada üç direkt uçuş başlatarak Endonezya’daki varlığını güçlendirecek. Nisan-Haziran 2026 döneminde ayrıca Changsha, Okinawa, Phuket, Sibu, Vienna ile Bali, Jakarta, Labuan Bajo, Lombok ve Manado uçuş seferleri artırılacak.