Bahama bayraklı 15 bin 67 grostonluk Hamburg isimli kurvaziyer gemisi, 310 yolcusu ve 170 tayfasıyla QTerminals Antalya Limanı’na geldi.
144 metre uzunluğundaki Hamburg lüks yolcu gemisinin yolcuları Antalya’da alışveriş yaptı, yemek yedi ve turistlik yerleri ziyaret etti. Hamburg kurvaziyer gemisinin bir sonraki durağı Rodos limanı olacağı belirtildi.
Sezonun ilk gemisini ağırladıklarını ve kurvaziyer turizminin ülke ekonomisi için önemini dile getiren QTerminals Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Kurvaziyer turizmi, turistik deneyimleri geliştirir, farklı kültürleri tanıtır ve yerel ekonomiye büyük katkıda bulunulmasını sağlar. Kurvaziyer yolcuları, gemilerden inip limanları ziyaret ettiklerinde yerel ekonomiye ciddi katkıda bulunurlar. Turistler, ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel mirasını yakından deneyimler. QTerminals Antalya olarak kapasitemiz, güvenlik önlemlerimiz ve lojistik ağlarımızla sektörün en iyi hizmet veren limanlarından biriyiz. Kaliteli, güvenli ve hızlı hizmet ilkelerimizle bölgenin dünya ticaretine ve turizme açılan kapısı olarak müşterilerimize yüksek standartlarda hizmet sunuyoruz” dedi.